GELUK – Ontdek de recepten

Mini vogelnestjes met een twist

Een Vlaamse klassieker geserveerd als fingerfood met een Aziatische invloed. Met dit gerechtje & een glaasje GELUK kan de aperitief blijven duren! 

Langzaam gegaarde umami kip 

Deze smeuïge kip die samen met de krielaardappeltjes gegaard worden zijn een nieuwe interpretatie van “kip in de oven”. De honing speelt samen met het pikante om een verrassende volle en umami smaak te geven. De frisheid van GELUK vult dit gerecht perfect aan. Zet de pan in het midden van de tafel en val aan! 

Potsticker Dumplings

Dit Aziatisch geïnspireerd gerechtje is een plezier om te delen met vrienden en familie. Bovendien ziet het er ook leuk uit! Plaats een groot bord in het midden van de tafel en dip de dumplings voor extra smaak.

Pasta met Parmezaanse gehaktballetjes in tomatensaus

Niet enkel Aziatische gerechten zijn een perfecte aanvulling voor GELUK. In dit gerecht geven selder en komijnzaadjes de gehaktballetjes dat tikje extra. Deze pasta is culinair comfort food waar iedereen voor valt!

Vietnamese summer rolls met aangepaste dip

Een overheerlijk en eenvoudig aperitiefhapje dat perfect samengaat met GELUK. Deze rolls kan je maken met kip, scampi’s of gewoon lekker vegetarisch. Combineer de zoetzure dip met de scampiroll en de pindanotendip met de kiproll voor het lekkerste resultaat.

Gekaramelliseerd varkensgehakt met een Vietnamees slaatje

Omdat ons bier perfect samengaat met intense smaken, bedacht onze chef een bowl met rijst of rijstnoedels en gekaramelliseerd varkensgehakt. Daarbij past een fris Vietnamees slaatje als bijgerecht of voorgerecht.