Sociale projecten

Als serviceclub is één van de belangrijkste doelstellingen van de Rotaract om diensten verlenen aan de gemeenschap. Deze gemeenschapsdienst omvat enerzijds  uitdagingen die de club aangaat om sociaal kwetsbare groepen in de omgeving van Kortrijk een helpende hand te bieden en anderzijds het financieel steunen van zorgvuldig uitgekozen sociale projecten dankzij de opbrengsten van onze vele fundraisingsactiviteiten. 

Hulp nodig?

Heb jij een project waarbij je onze hulp kan gebruiken? Heb je voor een activiteit van één namiddag of op meerdere momenten nood aan een helpende hand, zowel fysiek als financieel? Aarzel niet om contact  op te nemen met ons team via sociaal@rotaractkortrijk.be. We kunnen dan met je bespreken of we wat voor je organisatie kunnen betekenen. Onze club staat altijd open voor nieuwe projecten en ideeën – klein of groot – uit de regio Kortrijk.

Overzicht van onze partners en de projecten die onze steun krijgen

Hulp geven?

Wij zijn altijd op zoek naar sponsors en partners: zowel financiële schenkingen, als hulp in natura zijn welkom. In ruil kunnen we je heel wat zichtbaarheid bieden dankzij ons brede netwerk en grote bereik voor events en acties. Neem zeker contact op met onze penningmeester via penning@rotaractkortrijk.be.

Of steun ons met je enthousiasme

Ben je enthousiast over wat we doen met onze club? Volg dan zeker onze Facebook pagina, onze blog op deze website of schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Hier vertellen we regelmatig over de leuke projecten en samenwerkingen tijdens ons werkjaar. We nodigen je alvast uit op een van onze fundraiser events, maar ook om een ontbijtpakket te kopen. Zo help je onze club financieel. Met deze steun, kunnen wij talloze organisaties helpen.