Fundraiser van het najaar: Bierverkoop ‘GELUK’

Culinair bier voor het goede doel

Tijdens de eerste lockdown kwam het besef bij onze club dat een fundraiser dit jaar niet makkelijk zou worden. Twee fundraisers werden afgelast en bij onze ontbijtpakketten kwam dit jaar heel wat extra werk kijken. Toch bleven onze leden niet bij de pakken zitten en stampten we een (letterlijk) héérlijk project uit de grond. Na maandenlang voorbereidingswerk en vergaderen, lanceren we ons bier: GELUK.

Waarom ‘GELUK’?

Na een moeilijk jaar voor iedereen was het tijd voor een streepje GELUK. Er komt een eindejaarsperiode aan die we voor de allereerste keer niet met de ganse familie kunnen doorbrengen. Toch wilden we iets speciaal doen!

GELUK is een heel uniek bier – niet alleen door zijn smaak – maar ook omdat alle opbrengsten gaan naar Red Side Academy, een geweldige organisatie uit regio Kortrijk die heel wat jongeren ondersteunt.

Koop je ons biertje? Dan schenk je geluk aan jezelf en anderen! Om elke koper extra te verwennen, hebben we enkele recepten klaar die perfect passen bij een degustatie van GELUK.

Ook in HLN

Net zoals bij onze ontbijtpakketten fundraiser, steunde HLN ons opnieuw met een leuk artikel dat ons initiatief prachtig in de verf zette. Ook Red Side Academy kreeg zo de verdiende aandacht! Je kan het artikel hier lezen.