GELUK – bierverkoop fundraiser

Uitverkocht

Al onze flessen GELUK vlogen in sneltempo de deur uit. Wil je weten hoe je meer GELUK kan krijgen? Abonneer je op onze nieuwsbrief en krijg als eerste nieuws over een volgende editie van onze bierverkoop.

Een unieke naam, voor een uniek biertje.

Bier. Dat is een beetje Belgisch geluk in een glas.

Maar als je ons biertje koopt, dan is dat dubbel GELUK.

Niet alleen maak je je tong gelukkig met ons culinaire biertje.

Je schenkt ook een beetje GELUK aan talloze jongeren uit regio Kortrijk.

Doe je ons biertje cadeau? Dan schenk je dus tweemaal GELUK aan anderen.

Culinair Bier

Laat je verrassen door GELUK, een pittig en fris biertje gebrouwen door brouwerij Gulden Spoor. Met interessante toetsen van lavas, ijzerkruid en citroengras tijdens het brouwproces, is GELUK een verrassing voor je zintuigen.

We verkopen ons bier in een fles van 75 cl in een prachtige doos. Binnenin vind je een klein boekje met alle informatie en enkele recepten die perfect passen bij GELUK!

Bestel via de eventbrite of je favoriete lid. We voorzien een eerste afhaalmoment bij Dranken Pauwels op 19 december.

Bijpassende gerechten voor de beste smaakbelevenis

Drink ons bier – in gezelschap – bij gerechten met een rokerige smaak, zoals bij gegrilde kip of een verrassend Aziatisch currygerecht voor de beste culinaire ervaring. De betere hobbykoks in onze club gingen de uitdaging aan en bedachten heerlijke gerechten die perfect combineren met GELUK, zodat iedereen kan genieten van een feestmaal met GELUK!
Ontdek de recepten en ga zelf aan de slag om de ultieme smaakbeleving op tafel te toveren.
Krijg je niet genoeg van deze lekkere gerechtjes of heb je vragen voor onze topchefs? Volg hun culinaire creaties en belevingen op Instagram!

@junes_kitchen_stories (June Van Heuven)

@themmfoodies (Matthias Gouwy)

Een pintje klinken voor het goede doel

De opbrengst van deze actie gaat integraal naar Red Side Academy. Deze vzw uit Kortrijk brengt wekelijks meer dan 170 jongeren samen door middel van voetbal. Naast de wekelijkse voetbalwerking, bieden ze ook een luisterend oor en trachten ze de jongeren zo goed mogelijk te begeleiden. Hun missie? De sociale cohesie en persoonlijke ontwikkeling van jongeren op een sportieve en speelse manier bevorderen.

Dankzij jouw steun schenkt Red Side elke jongere een gepersonaliseerde voetbaltenue. Dit maakt lid worden van Red Side heel wat makkelijker voor de jongeren en zorgt voor extra teamspirit!

Meer info over de werking: www.redsideacademy.be