Fundraiser GELUK 2021 opgedragen aan vzw de Stroom

GELUK-bier-met-glazen

We zijn terug! Vorig jaar konden we dankzij de verkoop van ons culinair bier GELUK elke jongere van Red Side Academy een gepersonaliseerde voetbaltenue bezorgen. Dit jaar schenken we alle opbrengsten van onze verkoop aan vzw De Stroom

De Stroom is een organisatie die jongeren en volwassen met een beperking steunt door het aanbieden van activiteiten. Voor de vzw is het recht op vrije tijd een centrale waarde. Iedereen verdient activiteiten die gelukkig maken en verbondenheid stimuleren. Zo kunnen ze actief deel uitmaken van een leuke sociale groep en zich meer verbonden voelen met de maatschappij. Verder bevordert De Stroom ander sociaal contact door de deelnemende jongeren en volwassenen ook te ondersteunen in lidmaatschappen bij andere clubs of verenigingen. Ook organiseren ze fijne reizen op maat van hun enthousiaste leden.

de-stroom-vzw-activiteit

Waarom steunen? Een simpele uitstap naar de bioscoop is voor mensen met een beperking vaak een hele uitdaging. En een hele groep? Dat brengt unieke uitdagingen met zich mee.  Daarom kan De Stroom zowel op organisatorisch als financieel vlak steeds een helpende hand gebruiken. 

Dankzij jouw aankoop van een fles Geluk, kunnen de toegewijde vrijwilligers van De Stroom ervoor zorgen dat niemand uit de boot valt bij het organiseren van hun prachtige waaier activiteiten. Jouw aankoop bouwt mee aan hun bijzonder mooi verhaal.

Meer info over de werking vind je op www.destroom.be

GELUK bestellen met twee glazen – UITVERKOCHT

GELUK bestellen zonder glazen – UITVERKOCHT

de-stroom-vzw-kind