Moederdag ontbijtpakketten 2021 in teken van Warriors Against Cancer

Het is zover! We zijn terug met alweer een nieuwe editie van onze jaarlijkse Moederdag ontbijtpakketten. Ondertussen zijn we toe aan onze 14de editie.

Bestel hier.

Warriors Against Cancer

Voor deze editie hebben we een sociaal doel gekozen dat ons na aan het hart ligt. Het verhaal van ons eigen lid Apolline Ameel is het startpunt geweest voor alles wat Warriors Against Cancer al heeft verwezenlijkt, Je leest alles over haar verhaal en dat van Warriors op hun website.

Warriors Against Cancer zet zich in voor het mentale welzijn en het zorgen voor een positief zelfbeeld bij jonge kankerpatiƫntjes door middel van prachtige fotoshoots, activiteiten en verwendagen. Je leest prachtige getuigenissen over de impact van hun werking hier.

Alle opbrengsten van onze ontbijtpakketten gaan integraal naar deze prachtige organisatie. Met een ontbijtpakket steun je hen dus op een leuke manier!

Coronaproof

Net zoals vorig jaar, zullen we erg zorgvuldig te werk gaan om te garanderen dat de ontbijtpakketten veilig worden samengesteld. We dragen een masker en handschoenen bij het samenstellen, en zorgen ervoor dat we onze handen ontsmetten bij elke levering aan huis.

Bestellen

Een bestelling plaatsen is een fluitje van een cent! Via deze link word je naar een online formuliertje geleid. Daarna stuurt een van onze leden je de gegevens voor een overschrijving. Tenslotte ontvang je na de betaling een bevestiging van je bestelling.

Alvast bedankt voor je steun!