Al toe aan onze 15de editie: ontbijtpakkettenverkoop 2022

Het is zover! We zijn terug met alweer een nieuwe editie van onze jaarlijkse Moederdag ontbijtpakketten. Ondertussen zijn we toe aan onze 15de editie. Dit jaar bezorgen we onze pakketten op 8 mei.

2022: ten voordele van vzw Beire Cool

Kinderarmoede is helaas een actueel thema in België. En niet op vakantie kunnen gaan, betekent voor heel wat kinderen dat ze zich uitgesloten voelen. Een vakantie vol leuke herinneringen om mee te nemen naar de eerste schooldag geeft deze kinderen vaak het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om te beginnen aan hun nieuwe schooljaar.

Daarom besloten enthousiaste dames in 2017 om Vzw Beire Cool op te richten om jaarlijks een vakantie voor kinderen die in kansarmoede leven te organiseren. Hun droom? Deze kinderen van 6 tot 12 jaar oud een weekje zorgeloos kind te laten zijn tijdens een beire coole vakantie met leeftijdsgenootjes.

Kinderen opgroeiend in armoede hebben zoals alle andere kinderen bakkenvol talent. Alleen zijn de kansen om deze te ontdekken en te ontplooien heel wat minder groot. Ze missen heel wat dingen die voor andere kinderen een evidentie zijn: deelnemen aan activiteiten buitenshuis, dagelijks gezonde voeding, aangepaste kledij, een boekentas, plezier, gewoon kind kunnen zijn… Daarom ondersteunt de vzw zoveel mogelijk kinderen met deze zaken.

Jullie lezen het al: een prachtige organisatie waarbij elke euro ongetwijfeld goed terecht komt! Dat vonden wij bij Rotaract Kortrijk ook en daarom gaat de winst naar vzw Beire Cool.

Deze sponsors zegden al toe…

Een pakket kost dit jaar 22 euro! Maar wees gerust, daar krijg je héél wat voor in ruil.

We lichten hier al een tipje van de sluier: ontbijtgranen van Mulder, marsepeinbolletjes, koekjes van Destrooper, smeerbeleg van Meli (honing en choco), appels en peren van Cool, yoghurt en pudding van Alpro, fruitsap van Jusré, chocopellets van Monserat, verpakking van Vandepoele, koffiekoeken en broodjes van Pain Public, magazines van Roularta (Libelle en Flair) … en zoveel meer!

Bestellen

Een bestelling plaatsen is een fluitje van een cent! Via deze link of de onderstaande knop word je naar een online formuliertje geleid. Daarna stuurt een van onze leden je de gegevens voor een overschrijving. Tenslotte ontvang je na de betaling een bevestiging van je bestelling. Op zondag 8 mei leveren wij vervolgens je pakket aan je voordeur!

Alvast bedankt voor je steun!