Moederdag vieren met een hartverwarmend gebaar – UITVERKOCHT

Zondag 12 mei nadert, en dat betekent maar één ding: Moederdag! Een dag gewijd aan het eren van onze geliefde moeders. En wat is er beter dan haar te verwennen met een heerlijk ontbijtpakket, zonder het huis uit te hoeven?

Het is weer tijd voor onze bekendste fundraiser: de verkoop van ontbijtpakketten voor Moederdag. Met grote enthousiasme en liefde hebben we ons ontbijtpakket samengesteld, bedoeld voor twee personen en gevuld met heerlijke lokale lekkernijen. Sinds 2008 trekken wij Rotaracters op Moederdag van deur tot deur om moeders te plezieren.

Maar dat is nog niet alles! Naast het genieten van een smakelijk ontbijt, kun je ook deelnemen aan onze tombola en maak je kans op geweldige prijzen. Binnenkort volgt meer informatie hierover, dus blijf op de hoogte!

Meer info over onze ontbijtpakketten.

Geniet van het gemak: Op zondag 12 mei, tussen 6.00u en 10.30u, leveren wij jouw bestelling kosteloos aan huis. Rotaract Kortrijk bedient een ruim gebied, inclusief Groot-Kortrijk, Waregem, Deerlijk, Groot-Roeselare, Wielsbeke-Tielt, Moeskroen, Menen, Wervik en Geluwe. (zie kaartje) Bestel gerust meerdere pakketten indien gewenst.