Bestel nu je ontbijtpakket – UITVERKOCHT

Zondag 12 mei nadert, en dat betekent maar één ding: Moederdag! Een dag gewijd aan het eren van onze geliefde mama’s, en wat is er beter dan hen te verwennen met een heerlijk ontbijtpakket, zonder het huis uit te moeten?

Met veel enthousiasme en liefde hebben we ons ontbijtpakket samengesteld, dit is bedoeld voor twee personen, en gevuld met heerlijk verse lekkernijen!

Daarnaast kun je deelnemen aan onze tombola en maak je kans op geweldige prijzen. Binnenkort meer informatie hierover.

De opbrengst van dit ontbijtpakket zal worden gedoneerd aan een lokaal goed doel: vzw A’kzie. Deze organisatie speelt een essentiële rol als vereniging waar mensen in armoede een stem krijgen. A’kzie streeft ernaar om mensen te versterken, hen uit hun isolement te halen en hen een platform te bieden om gehoord te worden. Dit doen ze door te beginnen met ontmoetingen – van losse babbels tot vergaderingen, kookateliers en zelfs zomeruitstapjes.

Het ontbijtpakket

Inhoud ontbijtpakketten
Verse pistolets, croissants, chocoladekoeken, boter, kaas, confituur, choco, honing, ontbijtkoek, yoghurt, granola, fruit, fruitsap en nog veel meer lekkers voor mama & co!

Levering
Geniet van het gemak: Op zondag 12 mei, tussen 6.00u en 10.30u, leveren wij jouw bestelling kosteloos aan huis. Rotaract Kortrijk bedient een ruim gebied, inclusief Groot-Kortrijk, Waregem, Deerlijk, Groot-Roeselare, Wielsbeke-Tielt, Moeskroen, Menen, Wervik en Geluwe. (zie kaartje) 

Bestel gerust meerdere pakketten indien gewenst.

Kostprijs
€ 26 per pakket van 2 personen

Betaling verloopt via overschrijving, weer te vinden op het formulier. Het kan even duren vooraleer je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Nog vragen? Stuur naar ontbijtpakketten@rotaractkortrijk.be. 

Bedankt aan onze sponsors om dit mogelijk te maken!