Vrijwilligerswerk op Bockor Rock

Voor Bockor Rock waren het spannende dagen! Na drie succesvolle edities op het Schouwburgplein besloten de organisatoren het gratis festival te verhuizen naar het park van Wevelgem. Dankzij een leuk contact met de organisatie van Bockor Rock, zakte onze bende vrijwilligers van Rotaract Kortrijk af naar deze unieke editie van het festival in Wevelgem. Het was de eerste keer in lange tijd dat we nog eens voor een festival konden ‘vrijwilligen’.

“De reden waarom ze [de organisatie] Bockor Rock organiseren? Naast duizenden mensen een aangenaam weekend bezorgen, zamelen ze ook geld in voor het goede doel. Samen met Rotaract Kortrijk kozen ze voor de Wevelgemse vzw TasToe die maandelijks voedselpakketten uitdeelt aan inwoners die het financieel niet zo breed hebben.

Het Nieuwsblad

Bovenop onze helpende handen, vroegen we aan enthousiaste bezoekers een vrijwillige bijdrage voor een goed doel: de organisatie vzw TasToe overtuigde ons in no-time dat zij de geknipte organisatie waren om een mooie opbrengst aan te schenken.

“Festivalbezoekers kunnen aan de ingang 1 euro per persoon schenken. We rekenen op de menslievendheid van onze bezoekers om samen een mooi bedrag te verzamelen”

Amandine, organisatie Bockor Rock

Meer weten over dit festival? Je leest er alles over in dit artikel van het NIeuwsblad.