Samen Genieten met ‘Compagnie’ Bier

We zijn verheugd om je voor te stellen aan “Compagnie,” ons nieuwste brouwsel van Rotaract Kortrijk. Dit blonde tripelbier staat symbool voor vriendschap en de kunst van samen genieten. 

Een Bier met Betekenis
Bier smaakt het best in goed gezelschap, in goede compagnie. Daarom presenteert Rotaract Kortrijk ons hun gloednieuwe bier: Compagnie. Net als binnen onze club willen we met Compagnie mensen samenbrengen, bestaande banden versterken en nieuwe vriendschappen smeden.

Een Bier Om Goed Te Doen
Wat “Compagnie” nog meer bijzonder maakt, is dat de opbrengst ten goede komt aan de afdeling Intensieve Zorg van AZ Groeninge in Kortrijk. Deze afdeling heeft een prachtig initiatief opgezet om kinderen te ondersteunen die te maken hebben met verdriet of verlies. Hun rouwkoffer bevat diverse items, variërend van boeken en herinneringsmateriaal tot knuffels en speelgoed, om deze kinderen te helpen in hun rouwproces.

Door “Compagnie” te kopen en te genieten, draag je rechtstreeks bij aan dit doel en maak je een verschil in het leven van kinderen in nood. Het is een smaakvolle manier om goed te doen en tegelijkertijd te genieten van een bijzonder bier. Lees hier meer.

De Smaak van ‘Compagnie’
“Compagnie” is niet alleen zinvol, maar ook ongelooflijk lekker. Dit goudblonde bier met een lichte mist heeft een complex smaakprofiel dat witte wijn, banaan, kruidige peer en volle mout omvat, allemaal afgerond met een zachte bitterheid. Het ideale genot boven de 8°C.

Met ingrediënten als Hallertau Blanc (DE), Bramling Cross (UK) hop en een alcoholgehalte van 8,5% vol, is “Compagnie” een bier dat de zintuigen prikkelt en het hart verwarmt.

Bestellen

Laten we samen proosten op vriendschap, liefdadigheid en het koesteren van kostbare momenten. Bestel vandaag nog jouw “Compagnie” en nodig je vrienden uit om samen te proeven.
De inhoud van een fles is 75cl en kost 11,95 euro incl. mooie verpakking.

Bestel via een lid van Rotaract Kortrijk of via deze link:

Praktische info:
Bestel je via Eventbrite? Dan kan het bier opgehaald worden op zaterdag 9 december of op zaterdag 16 december, telkens van 13u tot 16u. Dit bij Rotaract Kortrijk, Processieweg 2, 8560 Gullegem.


Bestel je via een lid? Dan raden we aan om samen afspraken te maken voor zowel betaling als levering.

Vragen? Stuur naar bier@rotaractkortrijk.be