Een winterweekend met Rotaract Kortrijk in Westvleteren

Afgelopen weekend had Rotaract Kortrijk een geweldige tijd in het prachtige Westvleteren. Het startsein werd gegeven op vrijdagavond, toen alle leden arriveerden en de nieuwe kandidaat-leden de avond vulden met een leuke quiznight. De twist? Iedereen moest zich hullen in kostuums geïnspireerd door de geliefde cartoons en series van de jaren 90.

Op zaterdagochtend stond er een smakelijk avontuur op het programma, met een bezoek aan ‘Ledoux’, een lokale chocoladewinkel. De leden werden ondergedompeld in de kunst van chocolademaken, met de kans om zelf te proeven van verschillende lekkernijen.

Na deze zoete stop begaven de deelnemers zich naar de bosrijke omgeving voor een verkwikkende wandeling. Het einddoel was een gezellig café dat bekend staat om het schenken van de enige echte Westvleteren trappist. Een welverdiende beloning na een actieve wandeling in de buitenlucht.

Het hoogtepunt van de dag volgde snel: een onverwacht bezoek van niemand minder dan Sinterklaas zelf! De goedheiligman bracht niet alleen lekkernijen mee, maar ook een reeks uitdagende opdrachten die de groep met plezier volbracht. Daarnaast werden er ook Secret Santa-cadeautjes uitgewisseld.

Tot slot, we kijken weer terug op een geslaagd weekend!