Meer dan 4000 euro voor Warriors Against Cancer dankzij Rotaract Kortrijk

Na maanden bergen verzetten, konden onze leden eindelijk deze inspanning omzetten in een prachtige gift voor Warriors Against Cancer. Aan onze ontbijtpakketten gaat een intensieve intensieve voorbereiding vooraf, gevolgd door een weekend met een gezamenlijke team effort. Daarom is het altijd een prachtig moment voor alle leden wanneer die inspanning blije gezichten tevoorschijn tovert. Door de coronamaatregelen konden we er helaas niet met de hele club bijzijn, maar ex-Warrior en Rotaract lid Apolline Ameel kon samen met Victor Verburgh (voorzitter) een prachtige cheque afgeven aan Vanessa van Warriors Against Cancer. Het totaalbedrag? 4477,02 euro.

Met dit bedrag ondersteunen we de werking van de organisatie. Dit betekent onder andere de financiering van een woning waar revaliderende kankerpatiënten in alle rust zichzelf kunnen terugvinden. Wij wensen de organisatie veel succes en hopen van harte dat we de band met deze vzw kunnen blijven versterken in de toekomst.

donatie-warriors-rotaract-kortrijk

“Dankjewel aan het Rotaract [Kortrijk] team en in het bijzonder onze eerste en moedige warrior [en Rotaract lid] Apolline Ameel voor de vroege en late uren, jullie inzet en organisatie … en dit allemaal ten voordele van onze Warriors !

Vanessa Vigna Bossuyt, Oprichtster Warriors Against Cancer