Hoe GELUK bestellen – UITVERKOCHT

Fantastisch! Je wilt één of meerdere flessen Geluk bestellen … maar hoe doe je dat? Er zijn enkele manieren om te bestellen:

1. Via je favoriete lid

Ken je één van onze leden persoonlijk? Neem dan gerust contact op en bestel bij hem of haar. We appreciëren je persoonlijke bestelling enorm.

2. Via EventBrite

Via deze knoppen kan je één of meerdere flessen bestellen en afrekenen. Dit jaar kan je ook kiezen of je glazen bestelt of niet.

GELUK bestellen met twee glazen – UITVERKOCHT

GELUK bestellen zonder glazen – UITVERKOCHT

Opgelet: Glazen bestellen

Wanneer je glazen bestelt, krijg je een set van twee glazen voor 22 euro. Let op! Onze glazen kan je enkel afhalen op 18 december. Wegens de schaarste van grondstoffen voor het maken van glas, hebben we een weekje extra nodig voor de levering van de glazen. Ook zijn er slechts 250 glazensets (per twee glazen) beschikbaar, dus op = op.

3. Je fles(sen) ophalen

We proberen zoveel mogelijk te werken met onze afhaalmomenten. Deze kunnen we coronaproof laten verlopen zodat alles vlot verloopt. Op beide afhaaldagen staan onze leden de ganse dag klaar om je bestelling mee te geven.

Op zaterdag 11 en zaterdag 18 december van 9u tot 18u organiseren we een afhaalmoment op de parking van Wiels. Daar kan je langskomen om je flesje op te halen. De parking bevindt zich tegenover het gebouw aan de overkant van de straat. Heb je je flessen gereserveerd op een bepaalde datum maar kan je toch niet langskomen? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar voorzitter@rotaractkortrijk.be of neem contact of met een lid naar keuze.